it's still me

fortfarande inga rapporter ifrån lofsdalen. undrar om de fortfarande står på benen & lever? hm.. förrutom några ynka sms har man inte hört någonting! DÅLIGT DÅLIGT DÅLIGT.
va? nej, jag tänker inte höra av mig. vadfan. det är MIG det är synd om.
jag säger som mamma säger till hunden "gå & dö".

juste, eller ni har säkert inte glömt bort det. jag menar hur intressant & söt jag är såklart.


nu ska johanna iväg till skolan, men oroa er inte. i'll be back!
puss & peace & allt dedär nivet

johanna här

jag har då fått äran att skriva i den här bloggen, som har ett aningen coolare namn än min egen blogg har.
appropå min egen blogg har den sjunkit rätt rejält när det gäller unika besökare i veckan, det är ju nästan så man blir lite sad när det förut tresiffriga talet är utbytt. undrar varför? jag tror bloggvärlden håller på att gå under helt. åh nej.. hur ska blondinbella nu försörja sig?

emelie då.. ja.. hon är i fjällen med en del andra idioter. närmare bestämt i lofsdalen med loppan, sofie, johannes, tobbe, fredde, jimmy, eric, alexandra & andreas. jag fick inte följa med, eller fick & fick.. men ni vet hur det är, plikten här hemma kallar ju ibland tyvärr.. som många andra kunde jag däremot inte skylla på ekonomin då plånboken är rätt fet nu.

emelie skulle säkert skrivit någonting om att skansen spöade slaka (linköping) med 6-0 idag men det skiter jag i. i och för sig hade det varit rätt kul att se judas ansikte efter den förlusten. kanske mårtensson, weinhandl och håkanssons också när jag tänker efter.. eller varför inte stanas?

något hon INTE skulle ha skrivit om är att ssk vann nere i göteborg mot frölunda idag, visserligen i sudden death men vadå? de har typ inte vunnit en enda sudden så att de gör det är fan roligare än att de vinner vid full tid. det var snack om självmål också men det nämner vi inget om.

skänk mig en tanke som måste gå i skolan, jobba & träna hela veckan. en liten då?


& eftersom jag fick skriva precis vad jag ville så tänkte jag bara skriva att jag är söt & intressant. & att det här inte är någon kontaktannons. jag vet allt vilka som läser.
MJAUPEACE

vinst

skön vinst va johanna?
DIF - SSK, 3-2
hihi

extas

pålördagpålördagpålördag

this is who i am

slapp dag idag, segjanne var sjuk så vi hade sovmorgon.. men det kunde dom ju ha sagt igår så man slapp åka dit i onödan. sen efter lunchen så hade vi svenska och engelska. men då gick jag hem, eller jag skulle till "tandläkaren". tog en sväng till centrum och köpte lite armband på glitterrean. 75 % på massa smycken, jag rekommenderar! sen tog jag första bästa bussen hem. på den klev en brud som gick i min klass i mellanstadiet. hon var gravid! hon är lika gammal som mig och har en bulle i ugnen, hennes liv är ju förfan förstört! kunde hon inte vänta några år till. det ska iaf jag göra, jag skulle göra allt för att få bort ungen om jag blev gravid nu. tänkte hon försörja ungen på två barnbidrag eller? jaja nog om ungar och gravida brudar.

träning ikväll, fårse hur det går då. ska vara med felicia en stund innan också. miss her as hell!

CIAO!

ja

tillägnat till dig - det är aldrig försent

slutkörd

har nyss (eller nästan) varit och tränat fotboll. eftersom att jag har haft pissont i min fot i typ ett halvår så har jag inte kunnat träna, sen när det onda hade blivit bättre så fick jag en sträckning i låret som vägrade gå bort. men sen när den väl gjorde det så har jag kunnat träna i kanske 3månader.. och nu, när jag äntligen har kommit igång efter jullovet och allt så fick jag kramp i vadmusklerna så jag kunde knappt inte träna alls idag..
ja gott folk, det är nu ni ska tycka synd om mig!
så jag duschade och tröståt vaniljglass med krossad choklad när jag kom hem..

har även svenskaprov imorgon, men jag har haft annat för mig och inte hunnit plugga (duktig som jag är. NOOOT) så jag kan inte ett jävla shit om antikens grekland. är det någon som kan komma hit bumms och bara få in allt i min hjärna så skulle det vara jätte bra.
ska nu gå och sussa och pumpa salem al fakir och amy winehouse i mina mp3hörlurar och kanske småkolla i svenska boken! godnatt everybody

god morgon sverige

ska snart kila iväg till bussen och skolan. ska väl försöka hinna med bussen så att inte lilla malin blir alldeles för lesden. hihi. sen efter skolan, dvs vid 2 så ska jag leka med loppan ett tag för att sedan åka iväg och träna. det känns skönt men otroligt jobbigt för min kondis ligger ju som sagt på minus just nu. men fårse hur det går.. undrar vem i laget som spyr denna gång? hmm.
har även inte ätit godis sen i söndags (mörk choklad gills inte) , så på den fronten har jag varit duktig.

nej, ska väl dricka upp mitt o'boy glas och skynda mig till bussen. PUSSHEJ

boring

jag härmar elvis och kör en dagens.



dagens bästa: mamma
dagens vill ha: lördag
dagens frisyr: "hästsvans" med en vacker utväxt.
dagens smink: typ inget alls
dagens klädsel: loppans färgglada stora t-shirt
dagens planer: just nu är väl sova snart
dagens händelse: solade
dagens saknad: hehe.... censur
dagens dummaste: ingenting
dagens misslyckande: pluggandet
dagens drog: amy winehouse
dagens tråkigaste: skolan
dagens köp: massa
dagens godis: mörk choklad
dagens mat: köttbullar
dagens humör: pretty happy


amy winehouse

love is a losing game

ohyes

3 minuter kvar, sen är denna skoldag slut.
sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet




ps. jag är feeeeet sugen på godis. ds

helgnöje

var hemma från skolan igår för att mitt huvud var inte med i leken igen. har haft bajsont i huvudet 3 dagar i rad nu. mamma tror att det beror på p-pillrena, men jag tror att det är en hjärnblödning eller hjärncancer eller något sånt.
så fredagen var rätt ohändelserik.. eller ja, tills jag kom hem till johanna. för då ringde slajmon och brolin, dom hade tråkigt. så efter en halvtimme så kom dom i den vita bilen. så också emil......
det var en riktig mobba-E dag asså. först "lämnade" vi emil på donken och sen så körde dom ifrån mig, men den delen är hemlig haha.

och idag har jag varit i farsta med min syster och tuva, sen varit och firat min broder som fyller.. ööh.. 20nånting.
ska snart hem till loppan på middag och fjällensnack.

PEACE BROOH

vad är det för hood jag bor i ?!

jag tror nog att jag tar mitt pick och pack och flyttar snart asså.
VH är inte säkert längre. min älskade uppväxt-förort har idag blivit rånat. eller swedbank och någon annan bank. det var tydligen skottlossning också. synd att jag inte var vaken, för då hade kameran åkt fram.
det är sjukt när det händer bara några meter ifrån mitt fönster. usch.
så nu funderar jag starkt på att lämna VH och flytta till ett säkrare ställe. öööh

!!!

jag saknar min vän johanna..

,

you're the only one who holds my hair back when I'm drunk and get sick
and you're the only one who knows exactly what I mean.

we'll paint the future black

uppdateringen har varit dålig här i min kära blogg känner jag.

igår så hade vi en rätt soft dag i skolan, och det behövde jag verkligen. känner mig helt slut av att bara ha rast typ. vi började 12 och slutade klockan 2. sen åkte jag hem och pluggade ( tro det eller ej ). efter det hade vi fotbollsträning. har inte haft träning sen långt innan jullovet.. så jag var rätt död kan man säga. och vi hade ju inte mjukträning direkt heller.
idag efter skolan så åkte jag hem och somna direkt. vakna typ 2 timmar senare av att soffan ringer och säger att hon är påväg hem till mig och vill besälla från oden. och jag är ju inte den som bangar. så 1 timme senare står snubben från oden med en kebabtallrik och en ost och skink rulle utanför dörren.
efter det så var det dax att åka ner till innebandyn och träna. jobbigt men sjukt jävla skönt!

nu ska jag sussa. godnatt!

.

HEJ. MALIN ÄR EN TÖNT SOM INTE HAR ETT LIV ! :)

she said kiss me it'll heal but it won't forget

har varit dum idag igen.
jag gick inte hela dagen i skolan. men vi hade gympa och då ville inte varken jag eller malin gå, så vi slutade vid 12 och gick till donken. loppan följde också med. sen åkte vi hem till henne och gick en skogspromenad med rambo igen. det vart en längre den här gången. så nu känner jag mig lite duktig.
sen när jag kom hem så var världens bästa syster och tuva här. så vi kollade på pippi och åt äpple. haha
och nu sitter jag och väntar på att "i huvudet på gynning" ska börja.

btw, jag är sjuuuukt sugen på ben&jerry's nu! så ni vet liksom. byyeeee


fuck off

vaknade vid halv 8 imorse av min bob marley väckningssignal och ville bara dra täcket över huvudet. vem fan pallar gå till skolan en måndagsmorgon och gå till klockan 2 på dagen?! not me. jag pallrade mig mig iallafall upp och iväg till bussen. såklart så gick jag hemifrån liiiiiite försent, så jag såg bussenjäveln åka förbi mig. så jag skicka iväg ett gulligt sms till mamma och sa att jag hade ont i magen och ville stanna hemma men att jag gick imorgon. mitt svar tillbaka var; möt mig vid bilen, du är inte dödssjuk så du ska till skolan .. tack mamma, du räddar min dag!
väl iskolan så möter så börjar dagen med en mattelektion med segjanne.. underbart! sen efter den möter jag min mentor som säger att jag har fått tillbaka min ledighetsansökan. jaaa vad skönt, då slipper jag sjukanmäla mig tänkte jag. men fan heller, rektorn (som just nu inte är min bästa vän) godkände det inte, så när jag fick tillbaka lappen så stog det avslås i en liten ruta. thank you verkligen. men jag har en plan som jag får ta till med och hoppas att inte kalevi ringer hem och frågar vart jag är .
sen vid 11 så kommer loppan och säger att hon ska åka hem...... klart att jag följer med liksom! så vi åkte hem och tog på oss gummistövlar och gick ut med rambo i skogen. han vart ju såklart överlycklig.
sen gick vi hem och städade hennes rum, eller hon städa och jag kollade på.

och nu ska jag gå och joina mina föräldrar vid tv:n. ha en fortsatt trevlig måndag! PUSSHEJ!

söndag

seg dag.. men det är ju trots allt söndag. har inte gjort ett jota idag, bara handlat nytt ställ till fjällen och kollat på film, men det är inte så speciellt. så nu sitter jag här och väntar på att pappa ska skjutsa ner mig till fotbollsträningen och innebandyn. har fan inte rört på mig sen innan jul så får se hur det här går haha. lär ju ha lite smått träningsvärk imorgon. menmen.
helgen har varit rätt lugn och skön kan man säga. i fredags så var jag hemma från skolan. sen åkte jag hem till loppan och var där hela kvällen. sen kom också johannes, soffan, tobbe, fredrik och johanna och gjorde oss sällskap. lördagen var också soft, åkte till donken vid halv 1 typ och åt lunch. sen var vi hos loppan i princip hela dagen tills vi åkte hem till rillo och spela tvspel. NHL vart det. johannes och rillo fuskade. åkte hem runt halv 11 typ.

hörs imorgon. PUSSHEJ!

öh

jag kände dina fingrar genom alla lager kläder och hjärtat pumpade sönder, öppnade upp huden och kastade sig ut på gatan. och fast än bilarna för länge sedan hade krossat det så spelade det ingen roll.
- vi kan ju dela på mitt, sa han.

-

IDAG MINA VÄNNER, SÅ ÄR DET FREDAG. NJUT AV HELGEN OCH LÅT ALKOHOLEN FLÖDA!
HAREBRASHUUUUUUU

ALL THESE THINGS I HATE!!!

först och främst vill jag säga grattis. GRATTIS till världens bästa daniel!

sen för det andra så är jag så bajsirriterad som man kan bli på ingenting. hatar när jag blir det. det börjar med någon liten patetisk grej, sen växer det och det blir mer saker som jag stör mig på och sen är allt fittäckeldåligt. gaaaaaah. sen som att inte det räckte har jag inte fått någon mat heller. cpcpcpcpcpcpcpcpcp
inte går hosthelvetet bort heller. har hostat konstant i 1 vecka och 1 dag nu.
så snälla, kan ingen komma och rädda min dag med ben&jerry's och lite närhet?!
iallafall vara lite snäll..

aja. hejdå

kungen

har nyss kollat klart på grammisgalan, och jag är oerhört glad att kungen lars winnerbäck fick priset för årets låt; om du lämnade mig nu. men jag är lite små piss off för att han inte blev årets manliga artist. menmen.
när man hörde hans ljuva stämma så kunde jag inte låta bli att längta mig bort till augusti och zinken. 

så glad så glad !

slut-på-lovet-ångest

imorgon börjar skolan igen, snälla ge mig ännu en vecka! jag vill inte jag vill inte jag vill inte!
men som tur är så är det ju bara 14 skoldagar kvar innan lofsdalen. och sen typ 3 veckor till sportlovet och sen bara 2 veckor till spanien. så jag överlever nog egentligen!

allt för den här gången. ciao!

mittenfingret ersätter metaforen jag hatar dig.


3:dje januari

hej kära dagbok.

imorse när jag vaknade så var min panna stekhet och mina lungor upphostade. underbart, jag med min vanliga tur har fått influensan! så min dag har spenderats på soffan, framför tvn. efter några tycka-synd-om-mig-själv-timmar så fick jag ett glädjande samtal från louize. hon berättade att hon och soffan hade hittat en stuga i lofsdalen (right?!) v.5. så den är nu bokad.
yeeeeeeeeeeeiiiiii

btw, jag har inte rökt sen klockan 3 på nyårsnatten.. fast det innebär dock ett otroligt sug efter godis. men det är smällar jag får ta om jag ska vara duktig.
har inte så mycket mer att säga förutom grattis till brollan som klarade uppkörningen! PÖSSS

nytt år, nytt liv

nu är både DU och 2007 över.

bla bla

det ryktas om att några fick till det inatt
det ryktas om att gårdagen är lite småsuddig
det ryktas om att jag vill träffa en viss person snart igen

goodbye 2007, hello 2008!

nyårsafton...
först va den helt okej, sen började det bli lite småkaos.
jag hoppas verkligen att det nya året blir bättre än det gaml

lite sammanfattning;
- hår hos loppan
- mat hos johanna
- smink och förkrök hos tina och malin
- halv 10 tåget ner till issa och hemfosa
- massa människor
- massa sprit och cider
- väldigt full och glad
- tåget till micke vid halv 1
- en nyårskyss 1 timme försent
- pannkakor vid halv 5 gjorda av tina
- slockna vid 5 på mickes soffa.

några nyårlöften fanns det också:
* sluta röka
* lita mindre på folk
* vara lite nyttigare


RSS 2.0