you're such a loser

testade tältet idag,
och det är typ gigantiskt!
13 dagar kvar nu iaf.
vill dit nu nu nu!

when i'm gone

story of the year - wake up


hola amigos

har märkt att jag inte har bloggat sen midsommar så får väl slänga in ett inlägg.
va va ju som sagt hos tina&malin, grillade och krökade till runt halv 1 och drog sedan vidare till lida, och där tar detaljerna slut.
på lördagen var jag grymt bakis, men efter att ha knarkat alvedon och massa vatten så lyckades jag iaf ta mig hem till GB och hennes soffa. drog sen hem till mig och kolla på movie med issa och felicia. i söndags så spendarade jag ännu en dag hos GB, med bevvan på tv. vi har även hunnit med att se sex and the city (som får 5 av 5 toasters!).
va det någon mer än jag som blev chockad över att det var soligt väder ute idag? har iaf varit hos felicia hela dagen plus varit barnvakt.
ska snart bege mig till GB... som vanligt. pusshej

juste, min rockgalne vän har även övertalat mig om att åka till göteborg och se iron maiden, känns som om jag kommer dö på vägen, men tufft ändå. ellerhur?.............. vi ska åka några dagar efter att vi har kommit hem från gotland, så det är bara att packa upp tvätta och packa om. men det är nice

can you keep a secret?

sveriges landslag suger förtillfället, och det är jag nog inte ensam om att tycka..

dom senaste dagarna har jag i stort sett spenderat hos familjen sandberg. det är så otroligt tråkigt att bara vara hemma när alla andra jobbar, det finns verkligen ingenting att göra. tror nog att jag får börja söka ett så jag får inte lite kronor. cash is king är det ju någon som säger, och det ligger ju en sanning i det. måste ju få ihop pengar till gotland också, som börjar närma sig med storm steg.
har testat mitt nya liggunderlag.. helt okej, men jag undrar fan om jag kommer klara kampen en hel vecka. återstår att se. duschen och toaletterna kommer också bli lite kämpigt, men vafan jag klarar allt!

imorgon är det ju midsommar och firandet ska vara hemma hos twinsen.
känns skönt att det bara blir en chill krökarkväll och inget festletande som förra året. började hos sanna och slutade på årsta tror jag. men men, ny midsommar och nya minnen (iaf middagen).
ha en bra kväll imorgon, för det ska jag ha!

puss&godnatt

inatt finns ingen väg tillbaks.

det du gör, gör inte en vän.


Sverige-spanien

SNYGGING (ljungberg) vs SNYGGING (torres) hur kommer denna match sluta? HEJA SVERIGE! Nu tar vi dom jävlarna! 1-1 just nu! Weiii.

I just wanna bring you down so badly

Nyss hemkommen från, hmm vad ska man säga, en ovanlig kväll. Hamnade på rudan med GB och en jävla massa rockers. Lämnad efter en stund men twinsen räddade mig som tur va. Rocky balboa går på tv nu, som det har gjort varje kväll typ. Mamma och pappa drar på spa imorgon. Så har lägenheten för mig själv. Men det är ju sverige-spanien, så jag klarar mig nog. Haha. Aja, sleep tight! Puss

kanonkul


-

vi är ett kapitel som aldrig kan avslutas.

sommarlov

måste bara berätta att mitt hår ser förjävligt ut just nu, men ska snart tillbaka till frisören och göra om det. och om det inte blir bra, så tänker jag aldrig mera gå ut. sådetså

skolavslutningen blev lite annorlunda detta år.
åkte in och kollade sverige-grekland i kungsträdgården, men drog därifrån efter första halvtimmen i matchen. åkte hem mot VH och mötte patric. hamnade i nynäs tillslut.
i onsdags så va jag hos frisören och skulle göra mitt hår lite ljusare, men det blev typ blattegult och en hemskt blond utväxt istället. åkte hem till GB och spenderade resten av dagen/kvällen där.
och igår så blev det en tripp till gymmet och en stund hos GB igen innan hon skulle på dejt. kollade på juno senare med felicia.

sitter nu och väntar på att få gå och fixa mitt hår och sen övningsköra.
smell ya later


good shit

imorgon är det skolavslutning och fotboll.
jävligt soft.
SKÅL!

lars winnerbäck&melissa horn - jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut

Du springer aldrig ifatt när jag väl är där
Jag vill inte tänka framåt, men e livrädd att fastna här
nu kan det va försent, att säga som det är

Jag testar nya vägar som aldrig tycks ta slut
och jag har försökt att fånga den andra men har aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans, så jag säger rakt ut

jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut

Jag vet att det är svårt över telefon
när jag va dig nära, vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

jag försöker träffa andra men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig men det är inte så lätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

och jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut


I still know how to turn you on

lördagen blev inte som jag nämnde i tidigare inlägg.
det blev ett åk till ådran för bad. men ingen hade lust förutom malin, men som bangade tillslut iaf. sen åkte vi hem till twinsen och åt tårtan som var kvar och spelade kubb. riktigt mysigt faktiskt!
igår så spenderades min dag hemma hos felicia. solade och sprang i vattenspridaren. drog en sallad från oden gjorde vi också. jaja.

det är alltid lika roligt att åka till skolan när ingen i klassen är där. så jag har sommarlov nu.

7 juni

börjar med att säga grattis till världens bästa syster!

min långhelg har spenderats med felicia. typ nästan 24/7 varje dag. i torsdags så var det ju fredrikas utspring, åkte hem till tina och malin på mottagning och sen hem till brollan.
igår så var vi på rudan och solade. brände mig rejält så är röd som en kräfta nu typ. eller bara på benen... sen åkte jag och fillan med familjen ut till gålö och grillade. efter det så åkte vi inte till stan och mös med jordgubbar och vindruvor.
idag har vi firat min syster och ska snart börja göra mig iordning för en kväll i farsta I think.

ha en bra kväll! puss


you're a weakness to me

jag har väntat på dig i 3 år,
men du har inte tid för mig än.
det är surt, galet surt.


it's just you

    

summer

drog med min bästa kompanjon ut på picknick igår på nedersta rakan, fråga inte varför vi hamna just där men aah.
köpte med oss jordgubbar, "ramlösa" & cosmopolitan. påvägen hem sen så handlade vi till smoothies. sen blev det gossip girl & desperate. en nyttig kväll sitter egentligen aldrig fel.. men det gör inte en onyttig heller.
blev mycket snack om gotland också. tältplatsen och båtbiljetterna är bokade så nu vill jag ha v.29 tack!

tina & malins studentpresenter är klara nu iaf. men inte johannes dessvärre........
aja, käk snart. PUSS

enjoy life

du gör mig lack, väldigt lack. mer har jag inte att säga om det just nu

help me



vad köper man till en 20 årig kille i födelsedagspresent?!?!?!?!?!?!?!

LET'S GET LOST TONIGHT

torsdag;
varmt.kröka i park.fulla.brännesselsår på benen.en olyckad hjulning vilket blev en volt.lång jävla kö.in flames.gå från grönan till centralen.hungrig som en hora som malin säger.sussa.

fredag;
utspring walthers.hem till tina&malin en stund.drog en pizza på vaskos.sen hem och packa.ner på samling.match.torsk som vanligt.åkte hem och kolla på goldeneye med pappa.slockna vid halv 12.

lördag;
spenderade hela dagen med syster och familj.glass i nynäs.grill ute i skogen.streetrace i rosersberg.hemma vid 4 och trött as hell.

söndag;
vaknade vid halv 11.fortfarande jätte trött.dissa farsta.glass med mamma.sverige-ukraina.åkte till syster.hem till felicia och bokade biljett till gotland v.29. SWEEEEEEEEEEEEET


det var nog nästan allt. puss


RSS 2.0