and I have a feeling that I don't belong

det är massa massa tankar som rör sig i mitt huvud just nu, det är mest dåliga och sårande. och jag förstår inte varför.
 
det är alltså värre än en vanlig ångestsöndag. men what to do? ..

You can see it through my chest




The lovers need to clear the road
Oh, oh, oh
Cause this thing is ready to blow


100 suns



jag saknar mina vänner så det gör ont.





det känns som att allt som händer just nu är skit. skolan is killin me, jag måste jobba mer för att kunna åka på min och GB's resa i sommar, körkortet går bajs och allt mina bästa vänner är borta. det kan nog inte bli sämre va.. jo, att T också skulle lämna mig.

min ena bästa vän, den flummigaste, ärligaste och coolaste är bosatt i umeå och vi träffades senast för en månad sen ungefär. och det enda sättet är ett jävla telefonsamtal.. och det blir för känsligt då. längtar till februari när hon kommer!för det här är för jobbigt att vara ifrån henne.. min älskade sofie gb sandberg.

min andra favorit, virrigaste, finaste och goaste Svettlana är i thailand just nu och ska vara där i 2 månader och 2 veckor till. jag grät när hon skickade sms tidigare idag, för det är nästan första gången som jag pratar med henne sen hon åkte för 2 veckor sedan.. och vi pratar för det mesta minst en gång om dagen. längtar tills våren och hennes hemkomst

och den tredje. min vapendragare, jämlike, snyggaste och grymmaste vän miss olga, lämnade mig igår för att åka mot karlskrona och sin utbildning för lumpen. och där kommer hon vara i minst 3 veckor..
och så länge har vi aldrig varit ifrån varandra. men hon är modig som gör det här, vilket jag aldrig skulle klara.
får hoppas hon kommer på sin första permiss snart! fast dock så får jag henns kläder under tiden så hon kan stanna ett tag haha (skämt åsido).


nu ska jag gå och reada en ny bok och lyssna på 30 seconds to mars
nya skiva och sakna b-friend lite. pusshej


RSS 2.0