jag vill ha din ryggrad här.




Leaving me stranded all in love on my own




jag vet, jag är skitdålig på skriva i käraste bloggen. men fantasin överflödar inte just nu, och har inte gjort på ett tag heller. men nu känner jag att den behövs..
för det första så saknar jag min vän galet mycket, trots att jag träffade henne i måndags. men det är absolut inte samma sak nu när jag inte kan träffa henne precis när jag känner för det. och det var inte heller så kul att hon ringde gråtandes inatt och hade hemlängtan, och jag kunde inte göra ett skit, mer än att bara prata med henne så att det kändes bättre. men hon kommer ju tillbaka på måndag, så det är ju lite bra va.

sen det andra är att jag är trött på allt som har med jobb, skola och framtid å göra. helst skulle jag bara vilja skita i allt. antingen rymma utomlands eller dra täcket över huvudet och stanna där tills jag vet vad jag vill och vem jag vill bli. fotograf och göra något som är kul? au pair och bli bättre i mig själv och lämna allt i ett år? plugga vidare och bli något bra? HJÄLP!

och för det tredje så tänker jag vara lite löjlig.. men jag saknar T så galet mycket! och vi har bara varit ifrån varandra några timmar, sen 20 över 12 om man ska vara exakt.
fuck, jag börjar låta som en efterhängsen jobbig flickvän som inte har ett liv utanför förhållandet. men nejnej, det är inte jag... bara lite känslig och ensam nu va. eeh
imorgon, imorgon!

nej, jag ska nog bokstavligen gå och dra täcket över huvudet nu.. synd att man inte kan bli väckt på samma sätt som inatt bara.
menmen, godnatt


You make me feel alive



jag har slutat säga nej, nu ska jag göra vad jag kan
jag ska riva mina murar tills vi ser varann

För jag vet vem jag är när jag är hos dig


TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT!

WOHOOU! första lagliga utgången med mika! och det ska firas ordentligt, fulla som överfulla kastruller ska vi bli. OH JA!


nejn u har jag inte tid med det här, PUSS

genom allt.



jag vill bara säga grattis i efterskott till mika!
och att vi har haft många bra år (men även dåliga stunder) och jag hoppas att det blir fler.

puss på dig hjärtat. och jag älskar dig även om jag inte visar det så bra...


and so the girl finds her hero in the end



jag är kär, och jag är lycklig. kan det bli bättre?


RSS 2.0